October 2015

A Földművelésügyi Minisztérium és a Herman Ottó Intézet közösen szervezi meg az I. Öko-innovációs Konferenciát, amelyen az öko-innováció mellett a környezetvédelmi vállalkozások támogatási lehetőségei lesznek a középpontban.

September 2015

Konferencián tárgyalták az Egyesült Nemzetek Szervezetének fenntarthatósági cél listáját 2015. szeptember 15-én, Budapesten. Az eseményen a Herman Ottó Intézet munkatársa is részt vett.

„Szelíd térségfejlesztési modellek a gyakorlatban” címmel rendezett konferenciát a Herman Ottó Intézet 2015. szeptember 23-án a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron, Budapesten.

Konferenciasorozat indul a Vidékfejlesztési Programról az agrár-, élelmiszeripari vállalkozásoknak és önkormányzatoknak, amelynek második államosán, 2015. szeptember 29-én Kecskemétre várják az érdeklődőket.

August 2015

2015. szeptember 22-én, Siófokon lesz az első állomása annak a konferenciasorozatnak, amelynek fókuszában a kiírt, vagy kiírás előtt álló európai uniós pályázatok, támogatások, finanszírozási lehetőségek állnak.
 

2015. szeptember 25-én ismét országos találkozót rendez a Herman Ottó Intézet az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek szakemberei, a címbirtokos szervezetek képviselői számára.

 

July 2015

Az Egyházak szerepe a vidékfejlesztésben és a vidéki közösségek megerősítésében címmel rendeznek szakmai konferenciát a Hajdú-Bihar megyei Egyeken 2015. július 21-én, amelyen jó gyakorlatokat is bemutatnak. 

June 2015

2015. június 24-én Tájgondozás, tájfejlesztés és ökoturizmus - elméletben és gyakorlatban címmel rendeztek konferenciát a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban, amelyen elfogadták a Hatvani Nyilatkozatot.

Oldalak