October 2015

A Herman Ottó Intézet helyi közösség- és vidékfejlesztő szakembereknek, a többfunkciós szolgáltató központok, illetve az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek munkatársainak akkreditált 40 órás közösségi animátor képzést indít 2015 novemberében.

August 2015

Az ország első Integrált Közösségi és Szolgáltató Tere idén immár fennállásának ötödik évét ünnepelheti. A jeles alkalomból 2015. szeptember 9-én, Úrhidán Helyi Aktivációs Műhelynapot szervez a Herman Ottó Intézet.

2015. szeptember 25-én ismét országos találkozót rendez a Herman Ottó Intézet az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek szakemberei, a címbirtokos szervezetek képviselői számára.

 

June 2015

A helyi közösség- és vidékfejlesztő szakembereknek, az létrejövő többfunkciós szolgáltató központok, illetve az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek munkatársainak akkreditált 40 órás közösségi animátor képzés indul 2015 júliusában.

May 2015

Módosult az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek, valamint a Többfunkciós Szolgáltató Központok utolsó kifizetési kérelemének benyújtási, valamint projekt megvalósítási határideje.

A hazai és európai uniós támogatások rendszerének, a jogszabályi előírások ismeretének átadásáért a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet újra közösségi animátor képzést indított.

April 2015

2015 májusában újra akkreditált negyven órás közösségi animátor képzést indít a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet, amelynek jelentkezési határideje 2015. május 10.

January 2015

A NAKVI helyi közösség- és vidékfejlesztő szakembereknek, az újonnan létrejövő többfunkciós szolgáltató központok, illetve az IKSZT-k munkatársainak  40 órás, akkreditált közösségi animátor képzést indít 2015 márciusában.

November 2014

Az egyházak közösség- és vidékfejlesztésben betöltött szerepét, vidéki termékeit és térségfejlesztő munkájának kiemelkedő példáit ismerhette meg az érdeklődő közönség a Helyi Aktivációs Műhelynapon, Zselickislakon.

Oldalak