October 2015

Megjelent a Földművelésügyi Minisztérium 2015/2016-os tanévre vonatkozó felhívása a hatáskörébe tartozó országos tanulmányi versenyekre, melyet a nappali tagozatos végzős tanulók számára hirdetnek meg. 

August 2015

Az ötödik éve meghirdetett nagyszabású Green-Go rövidfilmversenyre a világ minden tájáról lehet nevezni - a nyertes filmeket döntéshozók és a nagyközönség számára nagyobb rendezvényeken mutatják be Európa szerte. Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 15.

November 2014

A szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény, továbbá a Földművelésügyi Minisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara között hatályban lévő megállapodás alapján a kamara elkészítette a minisztérium egyetértésével megrendezendő 2014/2015 tanévre vonatkozó, illetve a 2015 őszi országos versenyeinek felhívását.

June 2014

Egy héten keresztül több mint negyven település Integrált Közösségi és Szolgáltató Tere versenyzett az IKSZT Európa Héten. A díjazott csapatok június 23-án Budapesten kirándultak, ahol okleveleiket is átvették.

May 2014

Május 31-ig jelentkezhetnek a környezettudatos, már működő Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek címbirtokos szervezetei a NAKVI „Zöld IKSZT” címmel meghirdetett versenyére.

Elkezdődött az egy hétig tartó IKSZT Európa Hét vetélkedősorozat. A résztvevő IKSZT címbirtokosoknak május 5-től 9-ig az adott napi témához kapcsolódóan négy-négy feladatot kell megoldania.

April 2014

A vidékfejlesztés és a környezetvédelem kapcsolatát, a felelősségteljes gazdálkodás, a zöldturizmus, a tájértékek és az éghajlatváltozás kérdéseit vizsgálták a Zöld NAKVI - Zöld Vidék konferencián.

November 2012

Idén immár 13. alkalommal tartották meg a Dr. Szepesi László Erdészeti Gépész Emlékversenyt Piliscsabán, amelyen középfokú erdészképző iskolák tanulói mérték össze tudásukat írásban, szóban és gyakorlatban.

October 2012

Idén is megrendezték a Pék Hagyományőrző Versenyt, amelyen 13 iskolai csapat mérte össze elméleti és gyakorlati tudását. A Kenyér Világnapja alkalmából tartott eseményen kalácsot is sütöttek 100 gyermekotthoni lakónak.

Oldalak