Megjelent a TÁMOP-3.2.3/B-12/1 (A-B) - Építő közösségek - B) A korszerű, többfunkciós (multifunkcionális) közművelődési fejlesztéseket szolgáló közösségi programok, együttműködések, új tanulási formák kialakulásának elősegítése pályázati konstrukció módosítása. A kiírással kapcsolatos dokumentumok ide kattintva érhetőek el. A változtatások többek között az alábbi fő módosításokat tartalmazzák:

Dokumentum neve

Módosított pont

Módosított szöveg

Pályázati útmutató (A és B komponensek)

B6

A „További feltételek” rész esetében a korábbi pályázati kiírásoktól való elhatárolás pontosításra került. A TÁMOP-3.2.11-10/1 és a TÁMOP-3.2.13-12/1 pályázati kiírásra vonatkozó előírások a C11 pontba kerültek, így a pályázati kiírás az említett pályázati kiírás nyertesei számára is pályázható.

Pályázati útmutató (A és B komponensek)

C11

A TÁMOP-3.2.11-10/1 és a TÁMOP-3.2.13-12/1 pályázati kiírásra vonatkozó előírások ezen pontba kerültek át.

Pályázati útmutató (A és B komponensek)

F8.2

1.       A jogi státusz igazolására szolgáló dokumentumok köre az A) komponens esetében megváltozott.

2.       Az A) komponens esetében törlésre került az IKSZT beruházás utolsó kifizetési kérelmének benyújtási kötelezettsége.

3.       Módosult a projektmenedzsment tagok és a szakmai megvalósítók önéletrajzainak benyújtására vonatkozó követelmény.

Pályázati adatlap (A és B komponensek)

5.3

A pont nyilatkozatsora a Pályázati útmutató B6 és C11 pontjainak változásait követve módosult.

17. számú melléklet

 

A melléklet az 2012. október 31-ig utolsó kifizetési kérelmüket benyújtott IKSZT címbirtokosokkal bővült.

A Projekt adatlap 1. számú melléklete

 

Az adatlap kitöltési útmutatója a kitöltő program sajátosságainak megfelelően módosult.

Pályázati útmutató (C komponensek)

C1.1

A táblázat III/4. pontjának középső cellájában az utolsó mondat a következőre módosult az egyértelműsítés érdekében: Jelen pályázati kiírás A) és B) komponensének kedvezményezettjei bevonásával.

Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztató napot is szervez a
Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett programmal kapcsolatban 2012. január 4-én 10 órától Budapesten, az Országos Széchenyi Könyvtárban. A rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a TÁMOP-3.2.3.B-12/1 pályázati kiírás A) és B) komponenseire pályázni kívánó szervezeteknek a pályázati útmutatóban és a kapcsolódó mellékletekben bemutatott szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében.

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. A regisztrációs lap, amely január 3-án 14 óráig küldendő vissza, valamint a tájékoztató nap programját is tartalmazó meghívó csatolmányként a cikk alján elérhető.

Cikk megosztása