Ma reggel elindult a 2014. május 5. és 9. között tartó IKSZT Európa Hét vetélkedősorozat, amelynek célja, hogy a települési közösségek játékos, rendhagyó formában ünnepeljék az Európai Unióhoz való csatlakozásunk 10. évfordulóját, közös európai értékeinket, az Európai Unió fejlesztési forrásaiból megvalósult Integrált Közösségi és Szolgáltató Terek közreműködésével.

Az első nap témája az európai integráció, az Európai Unió.

A vetélkedő feladatait május 5-től május 9-ig adott időpontokban tesszük közzé a játék honlapján az alábbiak szerint:

  • 10:00 Derítsétek ki! – A feladat 25 kérdésből álló kérdéssor megválaszolása. A kérdések típusa és nehézségi foka eltérő.
  • 12:00 Írjátok meg nekünk! – Minden nap egy – saját készítésű képekkel illusztrált – írás (interjú, tudósítás, beszámoló, cikk) készítése a feladat az adott nap témájához és az érintett településhez, közösséghez kapcsolódva. Az adott feladat napi témáját 12:00 órakor ismerhetik meg a résztvevők.
  • 14:00 Mutassátok meg! – A feladat kreativitást, aktivitást igényel a csapat, illetve a település közössége részéről. A témát minden nap 14:00 órakor ismerhetik meg a résztvevők.
  • 16:00 Találjátok ki! – Keresztrejtvény az adott nap témájával kapcsolatban. A megoldást az [email protected] email címre kell megküldeni, melyben a csapatnév feltüntetése mindenképpen szükséges.

A vetélkedővel kapcsolatos feladatokat a játék saját aloldalán a http://ikszteuropahet.blogspot.hu oldalon tesszük közzé, ezért kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel az ott megjelenő információkat.

További kérdés felmerülése esetén az [email protected] e-mail címen készséggel állunk rendelkezésükre.

Kedves Kollégák, kalandra fel!

 

Üdvözlettel:

az IKSZT Programiroda

Cikk megosztása