A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet Esélyegyenlőségi Programirodájának feladatai közé tartozik, hogy elősegítse a történelmi egyházak vidéki közösségfejlesztésben, esélyegyenlőség biztosításában való minél szélesebb körű szerepvállalását, jó gyakorlatainak elterjesztését. Az egyházak, illetve egyházi szervezetek által képviselt kulturális, szellemi, lelki, szociális és közösségi értékek megismertetése is elősegíti a vidék megújulását, a vidékfejlesztési program céljainak megvalósítását.

A fenti célok megvalósítása érdekében Intézetünk 2014. november 18-án közösségi vidékfejlesztési fórumot szervez. A fórumra várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a közösségi agrár- és vidékfejlesztés aktualitásai iránt, különösen az egyházak közösség- és vidékfejlesztésben betöltött szerepét, egyházközösségek vidéki termékeit és térségfejlesztő munkáját illetően.

A rendezvény ideje: 2014. november 18. (kedd)
Helyszíne: Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (7400 Zselickislak, Kossuth u. 57.)

A fórum részletes programja ide kattintva található.

A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. A terem korlátozott befogadóképessége miatt a jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk fogadni. A regisztrációról visszaigazolást küldünk. Jelentkezni 2014. november 13. (csütörtök) 12 óráig lehetséges az alábbi linken online módon: jelentkezés.

Cikk megosztása