Helyi Aktivációs Műhelynap (HAM) sorozatot indít a NAKVI, amelynek célja olyan cselekvés orientált alkalmak biztosítása, amelyeken megismerhetjük a tájérték fogalmát, értékeink felmérésének és rendszerezésének elméletét és gyakorlati módszerét, vendégeink, házigazdáink megosztják velünk a helyi együttműködéssel kapcsolatos tapasztalataikat.
A rendezvénysorozat első állomása a Baranya megyei Orfű, ahol reményeink szerint a résztvevők aktív jelenlétével saját élmény és cselekvés orientált egynapos műhely keretében fontos kérdések mentén megtörténhet a szakmai elmélyülés, közös gondolkodás, egyúttal a tapasztalati tanulás keretében betekintést nyújthatunk a facilitálás művészetének alapozó módszereibe.

A Műhelynap szakmai programja az alábbi elérési útvonalra kattintva érhető el: Programterv letöltése

Helyszín: Orfű IKSZT, Széchenyi tér 1.
Időpont: 2014. november 25. kedd
A műhelymunkát Ruzsa Ágota, a SoL Intézet igazgatója facilitálásával valósítjuk meg. Résztvevőink a SoL Intézet által gondozott, Mesterek és Műhelyek diaLogos sorozatban megjelenő The World Café-Világkávéház című gyakorlatias - a nap módszereit is magában foglaló - kiadványt vihetik haza, annak reményében, hogy a módszert a saját munkájukban is sikerrel tudják alkalmazni.
Az IKSZT program eredményes és hatékony megvalósításának támogatása érdekében kérjük, hogy jelenlétével tisztelje meg rendezvényünket.
A műhelynapon való részvétel térítésmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!
Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi elérési útvonalon található elektronikus űrlap segítségével legkésőbb 2014. november 21. péntek 12.00 óráig jelezze részünkre: JELENTKEZÉSI LAP

Megjelenésére és aktív részvételére feltétlenül számítunk!

Cikk megosztása