A duális képzés a gyakorlatigényes alapképzési szakon folytatott képzés formája, amelyben a szakmailag minősített vállalatoknál, intézményeknél, vállalkozásoknál folytatható gyakorlati képzések tantervi tartalmuknál, struktúrájuknál és megnövelt óraszámuknál fogva növelik a hallgatók szakmai kompetenciáját, vállalati üzemeltetési ismereteit és vállalati kultúráját.

A hallgatók, az egyetem tanterve, valamint a Duális Képzési Tanács által meghatározott keretek között, a gyakorlati oktatás során ismerkedhetnek meg a Herman Ottó Intézet sokszínű tevékenységével. Az intézet megannyi, többek között az agrárszakképzés, agrárszaktanácsadás, esélyegyenlőség, kiadói tevékenység, környezetvédelem, agrárfejlesztés területén igyekszik hozzájárulni a vidéki emberek életminőségének javításához. Szakmai tapasztalataival és új szervezeti felépítésével hatékony segítséget és támaszt biztosít ügyfeleinek, partnereinek, valamint a szaktárcának az élhető és növekvő magyar vidék felemelkedését szolgálva. A számos nagy felelősséggel járó feladat precíz, pontos elvégzését a magas szakmai színvonalon dolgozó munkatársaink biztosítják. Kollégáink munkájához intézetünk a szükséges infrastrukturális háttér mellett kellemes munkakörnyezetet is nyújt. A gyakorlat során a hallgatók bekapcsolódhatnak a projekt szemléletű feladatvégzés megismerését követően a különböző pályázati projektek adminisztrációs, szervezési és ellenőrzési feladataiba.

A képzésben részt vevő hallgatók jelentős gyakorlati tapasztalatra tehetnek szert a diploma megszerzéséig, ami a tanulmányok befejezését követően növeli elhelyezkedési esélyeiket.

A felvételi elbeszélgetésekre, előzetes, telefonon történt egyeztetés után 2015. szeptember 1. és 2. napján kerülhet sor. A döntésről, a kiválasztási eljárást követően 2015. szeptember 4-ig, a megadott elérhetőségeken, postai úton vagy elektronikus levélben értesítjük a jelentkezőket.

A kiválasztás során figyelembe vesszük:

  • középiskolai eredményeket,
  • a választott szakterület iránti elkötelezettséget,
  • idegen nyelvtudást

 

Kapcsolattartó: Harangozó Tímea, titkársági koordinátor

tel.: (06-1) 362-8109; 06-30/504-3406

e-mail: [email protected]

Cikk megosztása