alt

Az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer szerinti adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésének segítéséért rendez szakmai napokat a Herman Ottó Intézet az érintett felhasználók számára.

2016. január 20-án és február 3-án szakmai napokat szervez a Herman Ottó Intézet, hogy segítse az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer (OKIR) felhasználóinak munkáját. Az események a rendszer bemutatását, alkalmazásának ismertetését, az adatszolgáltatás teljesítésének elősegítését, a rendszer használatának megkönnyítését célozzák.

A szakmai napok tematikáját a környezetügyi és hulladékgazdálkodási adatszolgáltatások adják, amelyeken a Földművelésügyi Minisztérium szakmai főosztályainak és az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség szakértőinek előadásai hangzanak el. Az előadók többek között részletezik a környezetvédelmi azonosítók elektronikus úton történő igénylését, a levegőtisztaság-védelem, a kiemelt hulladékáramok, valamint az Európai Szennyezőanyag-kibocsátási és - szállítási Nyilvántartás adatszolgáltatásának teljesítését.

A szakmai napok előzetes regisztrációhoz kötöttek, a részvételi díj 8.000,- Ft + ÁFA, azaz 10.160,- Ft. A regisztrációs felületeket és a napok programját az alábbi linkeken érhetik el:

1. szakmai nap

2. szakmai nap

 

Forrás: Herman Ottó Intézet

 

Cikk megosztása