alt

2016. május 18. és 22. között immár második alkalommal rendezik meg a gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivált, amelynek kiemelt témája a víz és a vizes élőhelyek védelme. A nevezés elindult!

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál küldetése, hogy a természettel kapcsolatos filmalkotásokon keresztül minél szélesebb rétegek figyelmét felhívja a világ, és ezen belül kiemelten Európa és a Kárpát-medence természeti értékeire, szépségeire, környezetünk ismeretére és védelmére, a biodiverzitás fenntartásának fontosságára. A rendezvény lehetőséget ad az alkotóknak, a téma szakembereinek, kutatóinak és a műfaj iránt érdeklődőknek a szakmai eszmecserére, a tudományos konferenciákra és a tartalmas szórakozásra. Kísérő rendezvényei szórakoztató formában hozzák közel a természetet és környezetvédelem napi kérdéseit a közönséghez.

Öt napon keresztül vetítésekkel, közönségtalálkozókkal és sokszínű környezet- és természetvédelmi programokkal, előadásokkal és könnyűzenei koncertekkel várják az érdeklődőket. 2016-ra a fesztivál szervezői két filmszemlét hirdetnek meg, a nemzetközi és a kárpát-medencei kategóriákban.

 A kiírással és nevezéssel kapcsolatban bővebb információ a fesztivál hivatalos weboldalán, a www.godollofilmfest.com oldalon található! A nevezés 2016. február 29-én zárul!

 

Forrás: godollofilmfest.com

 

Cikk megosztása