alt

Folytatódik a nagy sikerű Vidékfejlesztésre 1300 milliárd forint című rendezvénysorozat. Tavasszal két helyszínen, Kaposváron és Debrecenben várják az érdeklődőket, ahol személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

2016 elején újabb, mintegy 600 milliárd forintnyi vidékfejlesztési pályázati kiírás jelent meg. Év végéig még további 200 milliárd forint európai uniós támogatásra lehet pályázniuk az agráriumban tevékenykedőknek.  A program legfontosabb fejlesztési céljai közé tartozik a vidéki munkahelyek megőrzése, új munkahelyek teremtése, a fiatal gazdák, az új vállalkozások támogatása, a környezettudatos gazdálkodás.  Az operatív programok preferáltjai: a kertészet, az állattenyésztés, az öntözés, a borászat, de jut bőven a zöldség- és gyümölcstermesztésre és élelmiszer-feldolgozásra is.

A rendezvényeken a Vidékfejlesztési Programról, a kiírt, vagy kiírás előtt álló pályázatokról, a finanszírozásról, a pályáztatási rendszerről minden részletet megtudhatnak az agráriumban érdekelt vállalkozók, vállalkozások, önkormányzatok.

Az eseménynek 2016. március 3-án Debrecen, majd március 10-én Kaposvár ad otthont.

A debreceni konferencia részletes programja elérhető itt.

A kaposvári konferencia részletes programja elérhető itt.

Forrás: piacesprofit.hu

 

Cikk megosztása