alt

A Herman Ottó Intézet és a Szent István Egyetem Agrohomeopátiás növényvédelem: vegyszermentes lehetőségek a gyakorlatban címmel rendez szakmai konferenciát. A regisztráció határideje: március 17.

A kétnapos programon a fenntartható mezőgazdaság tükrében bemutatják az agrohomeopátiás készítményeket és felhasználási területeiket, amelyek innovatív megoldást nyújtanak a vegyi növényvédő szerek helyettesítésére.

A szakmai rendezvénynek március 21-én Gödöllő, március 22-én Budapest ad otthont, ahol az agrohomeopátiás készítmények általános bemutatása, hatásmechanizmusa, alkalmazási területük ismertetése mellett a zöldségtermesztés és palántanevelési tapasztalatokat is részletezik az előadók.  Tájékoztatnak a pettyesszárnyű muslica, a nagy kártételű selyemfényű puszpángmoly elleni védekezés agrohomeopátiás lehetőségeiről, valamint beszámolnak a szlovén Bilje gyümölcstermesztési tesztközpont eredményeiről. Az előadásokat követően pedig személyes konzultációra is lehetőség nyílik.

Az Agroökológia tudásátadás SAGITER projektet a Lifelong Learning Programme – Leonardo da Vinci alprogram támogatja.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a korlátozott résztvevői létszám miatt. Regisztrálni az alábbi linkekre kattintva lehetséges:

2016. március 21.: Gödöllő, Szent István Egyetem

2016. március 22.: Budapest, Herman Ottó Konferencia Központ

Forrás: Herman Ottó Intézet

Cikk megosztása