alt

2016. május 26-án az állatgyógyászatban alkalmazható homeopátia témájában rendez szakmai napot a Herman Ottó Intézet, amelyen alternatív lehetőségekkel, innovatív megoldásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A Herman Ottó Intézet és a Szent István Egyetem a fenntartható mezőgazdaság jegyében szervezete első agrohomeopátiás szakmai konferenciáját, amelyen innovatív megoldásokat, vegyszermentes módszereket ismerhettek meg a résztvevők.  A nagy érdeklődésre való tekintettel ennek folytatásaként az intézet az állatgyógyászat területén alkalmazható homeopátiás gyógyítási módok témakörével foglalkozó szakmai nappal várja az érdeklődőket.

A rendezvény előadói többek között az állatgyógyászatban alkalmazható alternatív lehetőségekről, az állatállományok homeopátiás kezeléséről, a homeopátia alkalmazásával elérhető költségcsökkentés lehetőségeiről is tájékoztatnak.

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a korlátozott résztvevői létszám miatt. A regisztráció határideje: május 21.

Az esemény meghívója elérhető a csatolmánból.

Forrás: Herman Ottó Intézet

 

Cikk megosztása