alt

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2016 rendezvény május 28. és június 5. között változatos programokkal várja a természeti élmények iránt érdeklődőket. Az esemény nyitóhétvégéjének Debrecenben a Békás-tó zöldövezete adott otthont.

Kapcsolódva a Hortobágy házhoz jön! – pusztai kínáló- elnevezésű kulturális és gasztronómiai programsorozathoz, illetve a IX. Nemzetközi Fazekas Fesztiválhoz május 28-án Debrecenben kezdetét vette a Magyar Nemzeti Parkok Hete 2016.

A zöldforgatagban bemutatkoztak a Magyar Nemzeti Parkok, a különleges Nemzeti Parki Termék védjegyes termékek. A közönség bekapcsolódhatott a hagyományőrző kézművesek munkájába, őshonos háziállatokkal ismerkedhettek meg. A Herman Ottó Intézet standjánál pedig játékokon, totón keresztül kaphattak hasznos természetismereti tudást a résztvevők.

A folytatásban június 5-ig valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várják a természetbarátokat földön, vízen és levegőben, ingyenesen vagy kedvezményes áron.

A Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvénysorozatról részletes információt IDE KATTINTVA, valamint a www.facebook.com/MagyarNemzetiParkok felületen talál.

Forrás: magyarnemzetiparkok.hu

 

 

Cikk megosztása