October 2015

Megjelent a Földművelésügyi Minisztérium 2015/2016-os tanévre vonatkozó felhívása a hatáskörébe tartozó országos tanulmányi versenyekre, melyet a nappali tagozatos végzős tanulók számára hirdetnek meg. 

Az információcsere, az együttműködések fórumaként szolgált a Földművelésügyi Minisztérium és a Herman Ottó Intézet közös rendezvénye, amelynek középpontjában az öko-innovatív környezetvédelmi vállalkozások támogatási lehetőségei álltak.

A zaj elleni védelem aktuális kérdéseiről rendezett konferenciát a Herman Ottó Intézet 2015. október 13-án, amelyen a magyarországi helyzet mellett a hiányosságokat, jogszabályi kereteket, új eszközrendszereket is tárgyalták.

September 2015

Megjelent a Földművelésügyi Minisztérium illetékességi körébe tartozó iskolai rendszerű és iskolarendszeren kívüli szakmai vizsgák bejelentéséről és a központi írásbeli tételek kiadási rendjéről szóló közlemény.

 

July 2015

Az ökológia és természetvédelem jegyében rendezte első műhelytalálkozóját a Herman Ottó Intézet 2015. július 8-án. A Földművelésügyi Minisztériumban megtartott konferencia új párbeszédet, együttműködést teremtett.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az MNVH projektötleti felhívásával kapcsolatban a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságán kaphatnak információt a 06-76/795-388 telefonszámon!

June 2015

Őstermelők, családi gazdálkodók, helyi termelők, az agráriumban dolgozó kis- és középvállalkozók jelentkezését várják július 1-ig a 77. Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárra.

 

Tájgondozás, tájfejlesztés és ökoturizmus – a Hortobágyi LEADER Akciócsoport területén címmel rendeznek turisztikai szakmai konferenciát 2015. június 17-én, a Hajdú-Bihar megyei Tiszacsegén.

Oldalak